Rakkaudesta puuhun – Ideoita ja tarvikkeita myymälästämme kaikkeen rakentamiseen

Olipa mielessä rakentaa puusta uutta tai kunnostaa vanhaa, niin parhaat neuvot ja materiaalit löytyvät osaavan ammattilaisen avulla. Myymälässämme on esillä sisustuslistat, paneelit, saunatuotteet, lattialaudat ym.

Puutalo taipuu monenlaisiin tarpeisiin ja on ekologinen valinta vaativallekin rakentajalle. Valikoimissamme on raakasahattu, mitallistettu ja lujuusluokiteltu puutavara.
Tummaa, vaaleaa, perinteistä tai klassista... millaisessa saunassa sinä rentoudut parhaiten? Tutustu sisutuksellisiin saunamateriaaleihin myymälässämme.
Puu on monipuolinen, kaunis ja perinteinen materiaali sisustuksessa. Se luo aitoa ja lämmintä tunnelmaa erilaisiin tiloihin. Kokeile rohkeasti uutta.
Toimivuutta ja kestävyyttä piha- ja terassialueiden rakentamiseen. Laajasta puutavaravalikoimastamme löytyvät ratkaisut myös persoonallisiin toiveisiin.
Puulla on hyvä sydän. Se taipuu niin leikkivälineisiin kuin pihan parhaisiin kohteisiinkin. Väreillä voit luoda puupintoihin persoonallista ilmettä.
Tunne puun kosketus ja laatu lähelläsi. Puusta on mahdollista rakentaa paljon kaunista. Yhdistele materiaaleja ja muotoja omiin toiveisiisi sopiviksi.